Untitled
18 apr 2014
week 124: 10 t/m 16 april

Op 10 april kwamen tante Maartje en Eline op bezoek. Ook oma Van Mierlo is even geweest. Na het avondeten kwam opa Van Mierlo om samen met Mark in de tuin te beginnen met het uitgraven voor de trampoline. Samen met Bas en Laura ben ik een stuk gaan wandelen. We hebben de eendjes gevoerd, zijn bij de paardjes geweest en Bas heeft zelf het contract voor de Peuterspeelzaal in de brievenbus mogen stoppen.
Op 11 april zijn Eefje en Sjoerd op bezoek geweest. Bas en Sjoerd hebben fijn gespeeld. Ook heeft Laura een tijdje mee op de grond gespeeld. Bas heeft Eefje uitgelegd hoe je een baby verzorgd: Laura had haar fruithap op en toen zei Bas tegen haar: “Nou poetst mama Laura’s mondje af en dan mag ze spelen”. Mark was ’s middags al vroeg thuis om verder te graven voor de trampoline. Bas ging hem helpen met spitten. Hij zei: “doei mam, ik gaat alvast de spit pakken” ;-). Daarna is hij met mij mee boodschappen gaan doen. Toen we terug kwamen, heeft hij nog mee het gras gemaaid. Bas is vandaag erg lief geweest voor Laura en ook het naar de wc-gaan ging erg goed… tot een half uur voordat ze naar bed moesten. Toen kiepte hij de (speelgoed)theepot bij Laura in de box en plaste hij in zijn broek…
Bas heeft op 12 april samen met Mark en opa Van Mierlo in de tuin gewerkt en de trampoline staat er! Bas is met Mark mee geweest naar opa en oma Van Mierlo. Hij heeft de hertjes gevoerd en in de kruiwagen gezeten. Toen ze terug waren, heeft hij lekker op de trampoline “gesprongen” (hij springt niet, maar rent steeds rondjes totdat hij omvalt). ’s Middags is hij met Mark naar de Praxis geweest.
Op 13 april was Bas al vroeg wakker en hij wilde niet meer gaan slapen. Toen hij zijn boterham op had, heb ik een tent voor hem gebouwd en heeft hij in de tent naar Muis liggen kijken. Tante Monique, oom Anton en Esther kwamen ’s morgens op bezoek en Bas heeft erg fijn met Esther gespeeld. ’s Middags zijn we naar oom Tom geweest; die vierde zijn verjaardag. Bas heeft fijn samen met Eline gespeeld. We hebben gezellig met zijn allen frietjes gegeten en zijn daarna naar huis gegaan, omdat Laura moe was. Toen Bas met Mark nog een keer naar tante Maartje en oom Tom terug ging omdat we wat vergeten waren, is hij in de auto in slaap gevallen.
Bas en Laura zijn op 14 april ’s morgens bij opa en oma Van Aerle geweest, omdat ik naar de mondhygiënist moest. Bas heeft erg lief gespeeld. Helaas heeft hij vandaag thuis weer 2 x in zijn broek geplast.
Op 15 april zijn we naar de winkel gewandeld. ’s Middags wilde Bas even in de tuin. Omdat het erg hard gewaaid had, lagen er veel bladeren op de trampoline. Die heb ik schoongemaakt en toen ik toch op de trampoline was, was het wel erg leuk om even met Bas mee te springen ;-). Het is vandaag goed gegaan met naar de wc gaan. Wel moet ik erg goed opletten als Bas en Laura samen in de kamer zijn. Bas is in zijn enthousiasme soms echt te druk en te lomp en hij kan niet inschatten dat wat hij doet Laura soms pijn doet.
Bas heeft op 16 april fijn in de tuin gespeeld. Hij was heel even alleen op de trampoline, maar dat vond hij toch nog wel spannend. Ik heb even met hem mee gesprongen en daarna heeft Bas fijn in de zandbak gespeeld en met zijn politie- en brandweerauto rondgereden. ’s Middags zijn we bij oma Van Mierlo op bezoek geweest. Natuurlijk wilde Laura alleen de autootjes die Bas al had en Bas de autootjes die Laura had ;-). Op de terugweg is Bas in de auto in slaap gevallen. Na het avondeten hebben Bas en Mark ook nog even op de trampoline gesprongen.
Ik heb mijn certificaat voor de cursus “EHBO aan baby’s en kinderen” gehaald. Natuurlijk hoop ik heel erg dat ik het nooit nodig zal hebben, maar ik vind het een geruststellend idee dat ik weet wat ik moet doen als er wat zou gebeuren.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative